tisdag 2 juni 2009

åter en helg

Märkligt att både jag och mina vänner verkar ha gått över till något sorts helgbloggande. Kanske inte så märkligt förresten, mellan jobb, hästar, familj och hus så kanske man har tid att sammanfatta livet på bloggen på söndagkvällen.

Nu är det inte söndag kväll utan måndag dag och jag tar en liten paus i arbetet för att uppdatera er och då ser jag att jag inte skrivit sen i lördags. Samtidigt har bilden på min söte son fått lega överst i en vecka så kanske är det omedvetet så att jag har valt att inte göra några nya inlägg. :)

I helgen har det varit finfint väder och altanen är nu formellt invigd - två gånger! Då är man säker på att det är gjort. Fredag kväll var det kallt, kallt och vi tjejer satt så länge vi kunde ute men när tänderna skallrade under filtarna så var det dags att ge upp.

Lördag kväll - bara ett dygn senare men ett helt annat klimat. Nu satt vi ute allihop ända tills det var dags att gå till sängs. Underbart sommarväder! Tack alla ni som kom och gjorde båda kvällarna mycket trevliga! Och INGA fotobevis, tack! (hint till Annica).

Min andra morsdag är avverkad och jag erhöll både en Ridsport och kinderägg och en burk bilar (de två sista hade Arvid egenhändigt valt - undra varför?? ;))

Hoppas alla ni andra njutit av sommarvärmen i helgen för nu ska det bli lite bistert ett tag.

1 kommentar:

Annica sa...

Nu förstår jag ingenting Camilla.
Vadå, jag tog inga kort, de gjorde du!
HAHAHAHA