fredag 30 oktober 2009

Oink, oink!

Jag är förkyld. Riktigt förkyld. Dock har jag inte hög feber så någon reaktion på svininfluensavaccnet lär det nog inte vara. Men ett virus är jag säker på att det är för det imiterar en mängd bakterieinfektioner samtidigt - började som halsont, satte sig på bihålerna och nedre luftvägarna dagen därpå och sedan igår sitter det och gnager på stämbanden så min röst vandrar mellan obefintlig och hes whiskey.

Det började i måndags och normalt sett så borde det värsta ha varit över i förrgår men jag känner mig fortfarande som dag 2.

Nåja, en reflektion från veckan i soffan är iaf att TV är sämst på vardagsförmiddagarna. Tittar på datorn och även play-funktionerna innehåller bara tråkiga och trista program. Förutom senaste vetenskapsmagasinet som var läskigt om klimathotet. Se det!

Over and out.

2 kommentarer:

IceBitch sa...

Skitjobbigt att vara sjuk, jag brukar klara mig men nu ligger jag, sambon och båda äldsta barnen i ev grissnuva med feber och hemsk hosta. Krya på dig gumman

kram från Anne-Lie

camilla sa...

Tack och krya på er själva! Jag är fortfarande sjuk, inne på dag 9 nu och det är klart - har man arbetat hårt för att sätta ner immunförsvaret ska man ju inte vara förvånad när det inte finns där när man behöver det... :)