tisdag 11 augusti 2009

spirre

Så är det bestämt. Nästa fredag blir Spirre ridskolehäst med Spirrellen som fodervärd på helgerna. Det känns bra, bättre än jag trodde det skulle kännas, men jag är också trött och har fortfarande inte suttit i sadeln sedan vi kom hem från Hillsand och känner varken lust eller ork för att göra det.

Jag tror att jag har kämpat för länge. Trots extrem smärta så har jag fortsatt för att det var så kul att rida och så kul att uvecklas och träna för att bli bättre. När jag tog bort den motivationen iom att jag bestämde att Spirre ska lånas ut ett år så finns bara smärtminnet kvar och då vill jag inte alls rida.

Jag hoppas att motivationen och lusten kommer tillbaka bara jag blir lite bättre. Jag ska få ny medicin, en medicin som sägs vara Guds gåva till reumatikerna, så jag hoppas att den håller vad den lovar. Läs mer om den här >>.

Så länge så hoppas jag att Spirre blir ett välkommet tillskott till ridskolan och att både de och han trivs med den här lösningen. Att Spirrellen och han fungerar tillsammans, det vet jag redan, och det känns bra att han blir riden av henne några gånger per vecka och får komma ut och röja lite.

4 kommentarer:

elin sa...

Tack för besöket, det var roligt!

Linn sa...

jag tänkte skriva högskoleprovet till hösten och prova min lycka igen med sökandet, och så försöka med lite mindre "populära" ställen där intagningspoängen inte är så förbannat höga..

haha, ja jag kanske får ge mig in i sock-stickarbranschen istället för skolan.. :). fast det krävs nog ett mirakel för att jag ska lära mig sticka.

hoppas din nya medicin kommer att funka som den ska så du får bli bra nån gång camilla! det tycker jag du är värd.

Kamilla sa...

Ja, det kanske är en lämplig lösning för dig nu, så att du inte måste rida fastän du har ont. Eftersom han står så nära kan du ju hoppa upp på ryggen och ta en tur när solen skiner, fåglarna kvittrar, lusten faller på och kroppen känns bättre, bara för att det är kul:). Jag tippar att du om ett år är spänstig som en gymnast och sitter i sadeln på regelbunden basis igen;)

camilla sa...

Tack för muntra tillrop! :)

Jag hoppas också att det blir bättre och att jag både kan och vill rida igen.