tisdag 14 april 2009

påskrapport

Vilken tur det var med vädret i påskhelgen! Alla verkar ha njutit av solen på det ena eller andra sättet och i morse när jag gick till jobbet så kände jag vårlukten i luften.

Vår påsk har varit bra, inte helt perfekt, men bra. Allt har egentligen varit helt super men smolket i bägaren är att min pappa är sjuk och har åkt ut och in på sjukhuset och när man ska befinna sig på annan ort och vara orolig och försöka ordna med saker via en mobiltelefon med taskig mottagning så känns det en aning jobbigt.

Men i övrigt har det som sagt varit härligt - en hel del skoteråkning (säkert 6-7 mil iaf) och många fina timmar vid en eld nedgrävda i snön och med näsan mot solen i bara t-shirten. Arvid har varit i mecka - han har nog provsuttit varenda skoter i grevskapet... :)

På långfredagen startade vi påsken med ett roligt besök hos Elisabeth och Markus. Efter förmiddagskaffet där var vi redo för en hel dag i friska luften!

På påskafton blev det ett traditionellt besök på Holmvattnet och där var det massor med kända och okända människor. Tror aldrig jag har varit där när det varit så varmt!

Påskdagen åter på "annersia", dvs kattnäsvågen. Mer korv, varma mackor, sol och Arvid-bus!

Grand Finale blev uppätning av påskbufferester hos Marlene vilket var ett lika självklart som trevligt avslut!

Inga kommentarer: