onsdag 3 december 2008

åren går


Så här såg det ut för ett år sedan och nu är det snart dags igen. På söndag ska dock jag sitta i sadeln på Spirre för att tävla klubbdressyr och just nu är jag döförkyld så det känns ju som en bra uppladdning... NOT!

2 kommentarer:

mariell sa...

Hihi, det ser ut som mig o Spirre;)
Aa, det var araben jag ringde:)dom verkade positiv till att jag skulle ha den, de vill att jag ska komma dit o kolla på den!

camilla sa...

Ja, det borde göra det eftersom det ÄR ni. :) Jag hade inte tid att beskära kortet så därför blev ni tiny-tiny.. :)

Vad roligt med araben! Vad heter han? Tänk på att unga araber kan vara väldigt stirriga, så att du inte backar ur bara för att han visar vitögat och reagerar på allt. Spirre höll jag inte ens på att få in i stallet när jag kom hem med honom och han överreagerade STOOOORT. Och du vet ju hur han blev i slutändan. :D Genomsnittsaraben, till skillnad mot halvbloden, reagerar direkt och rejält men lugnar sig fort OM man själv är lugn. Blir man skärrad själv så ser de det som ett kvitto på att det VAR läskigt och då hamnar man i en ond cirkel.

Halvblod och kallblod reagerar inte alls utåt när det är läskigt utan ser skitcoola ut tills att det blir alldeles för mycket och då exploderar de och är skitsvåra att få lugna.