onsdag 11 maj 2011

Positiva nyheter



Uppenbarligen finns det ett sug efter positiva nyheter, solskenshistorier i Sverige. Sedan Lizzy kom hem har vi varit med i flertalet media och det bara på två dagar... :) Först www.allehanda.se, sen MittNytt, sen TT och via TT både SVT-text (även på förstasidan) och aftonbladet.se. Sen ringde Expressen.se och gjorde en artikel.

Idag har TV4 Mitt, Hemmets veckotidning och webbtidningen thelocal.se ringt. Dessutom var vi med på morgonpasset i P3 i morse som gjorde en rolig grej av hur katter ser ut på bild. Vi ägare ser liksom överlyckliga ut och katten mest sur och likgiltig.. :) Lägger in ytterligare foton från första kontakten i måndags, bilderna är tagna av Sanna på Öbacka djurhem. Där ser man iaf en något gladare katt än på pressbilden. :)

Lizzy var till Fjällveterinären Anna igår och blev genomgången. Otroligt nog är hon frisk som en nötkärna så när på ett par grejer. Hon hade ju en mastodonttova (bild kommer så småningom) på ryggen när hon hittades och de lyckades hon riva av sig och har därför lite vätskeeksem på ryggen. Sen är hon tunn och full med mask i magen men inget som inte en avmaskningskur råder bot på. I övrigt ingenting, ingen öronskabb, inga trasiga klor, inga gamla skador, ingenting! Pälsen som är kvar är mjuk och glansig och det enda jag märker är att hon sover väldigt mycket, även för att vara katt. :)

Inga kommentarer: