måndag 9 juni 2008

Arvid Salomon Hulkki Sandberg

Så efter mycket längre tid än tänkt fick Arvid sina namn inför släkt och vänner. Vi hade enorm tur med vädret så vi kunde äta ute och umgås i värsta högsommarstämningen. Nästan alla vi bjudit kunde komma (hoppas du vann, Harry!) och jag tror att alla hade roligt.

Nästan bäst av allt var att min pappa kom. Nykter och pratglad dessutom! Ni fattar inte vad det betyder om jag inte berättar att jag har firat endast en (1) julafton med honom nykter när jag var liten och att det har varit standard att han alltid sumpar alla familjekalas han är med om eller så är han inte med alls. Och ja, jag talade om för honom att jag uppskattade det mycket! :)

Arvid fick dessutom presenter, vilket jag knappt tänkt på skulle ske eftersom det inte var ett dop, men han fick jättefina saker! Pengar, böcker, kläder, fotoram, leksaker, kudde, verktygslåda (som pappa inte får röra!) och annat som jag nu inte kommer ihåg. Men den till storlek största presenten var ett nytt fredagsnöje! :) Han fick av sin fadder, tant Gunilla och familj, en bassäng, eller snarare en pool som är typ 3,5 meter i diameter och nu är den fylld med vatten precis lagom till att det blev 10 grader varmt och regn ute... ;) Nåja, sommaren är ju inte över än... :)

Simon sa att viktigaste frågan till doktorn nu är när jag kan bada igen efter operationen...!

Tack alla som kom och förgyllde den här dagen och att ni åt och njöt av maten samt umgicks med varandra. Vi älskar er allihop! Ett speciellt tack till svärmor, faster och fasters man Heikki för alla hjälp dagarna innan.

3 kommentarer:

Bettan sa...

Ja... och svärmors pärsallad.... mmmmmmmm...

Anonym sa...

Ja tack själv för att vi fick komma. Det var jättetrevligt. Och jag håller med bettan. Tror du man kan få receptet? MMMMMMMMMMMMums./Fadder Gunilla

Camilla sa...

Svärmors pärsallad går inte av för hackor inte! Och tänk att jag suttit på den här gömman i 16 år... ;)

Vad som är i vet jag men inte relationerna exakt:
Kokt potatis
Majonnäs
Grädde
Creme fraiche
Purjolök
Äpplen
Kapris
Inlagd gurka
Senap
salt och peppar