söndag 27 december 2009

Min son är en prickig korv

God fortsättning till er alla!

Arvid fick en fin julklapp utöver alla de som var inslagna, men denna var mer utslagen om ni fattar skämtet... På julaftons morgon syntes de första prickarna och nu, några dagar senare är han täckt av vattkoppor... :(

Som tur är har ju så små barn en förmåga att klara barnsjukdomar lätt som en plätt så han har varken feber eller verkar särskilt tagen. Så vi har faktiskt varit ute lite varje dag och provat pulkbacken fast idag när det var -15 och blåste så fick han vara inne hela dagen.

Blev lite jäktigt pga detta då jag ska äta medicin så att jag inte får vattkoppor eller bältros och den skulle jag börja äta inom tre dygn efter första kopporna syntes men apoteket öppnar inte förrän i morgon...

Men som tur var dök Kikki upp som en räddande ängel och jag fick medicin redan på juldagen. :) Dock är den inte så trevlig - jag har både huvudvärk och kräks som en dåre. Det går väl över snart, antar jag.

Så julhelgen har varit extremlugn, det blev inte ens någon isracing för mig och Arvid då det var typ -40 i kyleffekt på Strömvallen igår. Huga! Skönt att sitta inne med julgodis och äggtoddy när det viner utanför knuten. :)

1 kommentar:

Henrik O A Barkman sa...

Tydligen en populär julklapp... Själv fick jag vattkoppor julen 1975 eller 1976.