söndag 6 december 2009

söndag kväll

Det är en särskild stämning, ett särskilt lugn på söndagkvällar. Egentligen är det märkligt - man har ju mer tid och lugn än på en vardagkväll men ändå känns det vemodigare och en del har till och med inte bara vemod utan arbetsångest. Som tur är har jag sällan det, inte ens i slutet av semestern.

Helgen har varit rätt lugn, vi har varit hemma och inte haft något inplanerat. Jag har mockat åt Spirre i helgen och det var riktigt kul att komma iväg till stallet, när jag väl var där, ska jag ärligen säga. Innan jag åkte kändes det lite tungt och olustigt, men väl där känns det himla bra. Hoppas att häst- och ridlust kommer tillbaka när jag orkar mer.

Jag blir så less på mig själv att jag inte tar mer foton, men Simons dator (som jag sitter med nu) kan tyvärr inte ta minneskort så jag måste ta det via sladden när jag laddar över bilderna och det tar sån tid! Därför får ni inga nya foton men jag tänkte lägga in några som Simon tagit med sin mobil vilket kan var riktigt konstiga motiv...

Arvid och nästankusin Leo i traktorn.
Det är inte ofta ni ser bilder på mig, vilket beror på att jag alltid håller i kameran men Simon tar ibland något med sin mobil så här kommer det med några stycken.


Arvid på en motorcykel i rätt skala.

Nä, det är inte trickfotat. Vi hade en sån jordgubbe i landet i sommar...

Jag på Larsas kustade cykel, det är en viss längdskillnad på oss... :)

Ja, där ser ni, det är jag som oftast håller i kameran... Härliga Påskbilder!

Arvid och Alexander åker rälsbuss på tivolit på dunder.

Så här går det när Simon ska klättra i berg... Nåja, till saken hör att han faktisk kom upp också. "Västra Frölunda" (Jonas) inspekterar eländet.

Arvid tycker än så länge att det är bättre att äta korv vid elden än att gräva loss pappas skoter.

Stutz och saknade Lina.

Ja... Vad är det här då?

Kommentarer överflödiga... :)

Det här är en fin historia. Om ni tittar noga ser ni att Arvid tuggar på något, eller hur? I ett obevakat ögonblick hoppade han raskt ur bilvagnen på Konsum (betänk att han behöver hjälp i och ur i normalfallet), spurtade iväg till lösgodis, högg åt sig en stor chokladbit och studsade tillbaka in i bilen... När vi gått igenom kassan behövde han hjälp för att ta sig ur igen. Motivation är den största drivkraften... :)

3 kommentarer:

elin sa...

Många fina bilder!! och jag håller med dig om söndagkvällarna. Det är sällan jag har arbetsångest inför måndagen utan mer att helgen gick så fort och jag inte gjorde det jag tänkt eller ville...
fast det kanske är samma sak?

Annica sa...

godis i bilen, den minns jag, ni kom å hälsa på, socker chockade. full fart va de. hihi

tack för namnet på kasta sidan.
kollade in den, och ja jag ska försöka.
men ska jag räkna som hon gjorde på en av veckerna, så blir de lätt. en shampoo flaska!!
men jag ska testa.

undra vilken dag man ska göra de på. åsså måste man skriva upp vad man kastar skulle jag tro, annars funskar man nog.

kramis å bra kort, å kul å se att Simon kan köra fast

Torpet och vi. sa...

Kul med kort =)